OKX Lite is hier om te handelen en geld te verdienen met cryptocurrencies

Victoria, Seychellen, 23 september 2022 (Globe Newswire) – OKXVandaag de lancering aangekondigd van de op een na grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld OKX LiteEen vereenvoudigde versie van de handels-app waarmee gebruikers eenvoudig cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen, verhandelen en spelen.

Met een meer gestroomlijnde look en feel dan de versie voor ervaren handelaren, wil OKX Lite voldoen aan de verwachtingen van HODLers en beginnende handel door gemakkelijke toegang te bieden tot de belangrijkste functies. Waaronder:

  • Koop, verkoop en ruil met slechts een paar klikken
  • Voer in-chain en off-chain overdrachten uit (verzenden en ontvangen)
  • Stapel cryptocurrencies om te profiteren van activa
  • Mogelijkheid om marktbewegingen onderweg te volgen
  • Toegang tot het Mystery Box-partnerprogramma ter waarde van $ 10.000

De lancering van OKX Lite komt op de hielen van de lancering van zijn apparaat door het bedrijf De eerste wereldwijde commerciële campagne, getiteld “Wat is OKX?” De lancering van de campagne zorgde ervoor dat de uitwisseling over de hele wereld werd gepubliceerd, terwijl OKX’s partnerschappen met toonaangevende sport- en entertainmentorganisaties zoals Manchester City FC, McLaren Formula 1 en het Tribeca Festival OKX en de wereld van cryptocurrency-handel voor een geheel nieuw publiek omvatten. . OKX Lite biedt deze gebruikers een veiligere en gemakkelijkere toegang tot de wereld van cryptocurrency-handel, waardoor ze zich niet laten meeslepen bij het betreden van de ruimte.

– Reclame –

Met de lancering van OKX Lite versterkt OKX ook haar inzet voor het promoten van verantwoorde handel, het uitbreiden van crypto-toegang en het wegnemen van belemmeringen voor financiële vrijheid. Terwijl OKX Lite-gebruikers geleidelijk hun crypto-handelservaring opbouwen, zal de OKX-app hen in staat stellen om te groeien in de manier waarop ze ermee omgaan, waardoor ze het uiteindelijk kunnen gebruiken als een ervaren cryptohandelaar.

Haider Rafeeq, Global Marketing Director, OKX, zei: “OKX Lite is onze manier om handelaren en investeerders de gemakkelijkste en leukste manier te bieden om een ​​cryptocurrency-portfolio te plannen, op te bouwen en te beheren. Als u naar onze nieuwe gebruikersinterface kijkt, herinnert het u misschien aan uw traditionele brokerage-app, met upgrades die echt je dagelijkse crypto-ervaring verbeteren.” We hopen dat onze klanten niet alleen de nieuwe elegante gebruikersinterface zullen waarderen, maar dat deze upgrade hen zal helpen naadloos te schakelen tussen deze drie modi, die heel bewust zijn geïntroduceerd.

Degenen die nu lid worden van OKX kunnen ook hun vrienden uitnodigen om te winnen mysterieuze dozen Het is maximaal $ 10.000 waard.

Meer informatie over OKX Lite hier. Klaar om te upgraden naar Lite? Begonnen hier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Media@okx.com

Over OKX
OKX is ‘s werelds op een na grootste crypto-uitwisseling door handelsvolume en het toonaangevende Web3-ecosysteem. OKX wordt vertrouwd door meer dan 20 miljoen klanten over de hele wereld en staat bekend als de snelste en meest betrouwbare cryptocurrency-handelsapp voor professionele beleggers en handelaren over de hele wereld.

Als voorkeurspartner van Premier League-kampioenen Manchester City FC, McLaren Formule 1, Golf Ian Poulter, Olympiër Scotty James en F1-coureur Daniel Ricciardo, wil OKX de fanervaring nieuw leven inblazen met nieuwe financiële kansen en toewijding. OKX is ook de eerste partner van het Tribeca Festival als onderdeel van een initiatief om meer makers naar Web 3 te trekken.

In tegenstelling tot de OKX-uitwisseling, is de OKX-portemonnee het nieuwste platformaanbod voor mensen die de wereld van NFT’s en de metaverse willen verkennen terwijl ze GameFi- en DeFi-tokens verhandelen.

Download voor meer informatie over OKX onze app of ga naar: okx.com

Leave a Comment