Trombone Champ: Wanneer Guitar Hero “shit-flute” speelt, het ongewone spel dat het internet aan het lachen maakt

game nieuws Trombone Champ: Wanneer Guitar Hero “shit-flute” speelt, het ongewone spel dat het internet aan het lachen maakt

Je hebt er zeker over gehoord op sociale netwerken, en het is een spel dat de laatste dagen nogal wat ophef maakt: Trombone Champ. Het is echter een nogal ongebruikelijk ritmespel.

regelmatig, Onverwachte minigames behalen onverwacht succes. Een paar jaar geleden konden we denken aan een naamloos ganzenspel. dit jaar, Hij is misschien wel de trombonekampioen Wie gaat deze plek innemen…

Een onverwacht succes voor iedereen, vooral de ontwikkelaars!

eerder verschenen Tweet van pc-gamerdaarna eerder gespeeld Veel spandoekenTrombone Champ vond zijn publiek in slechts een paar dagen. Volgens de grafieken van Steam heeft het bijvoorbeeld: +343% van de spelers won, alleen in de afgelopen 24 uurVandaar de vermelding In de eerste week stond het op de 27e plaats op Steam van het moment.

Trombone Champion: Wanneer hij een Guitar Hero maakt

het spel voor haar In een stroomversnelling geraakt de afgelopen dagenMet kijkers op Twitch die zijn hoogtepunt bereiken 32000 mensen Volgens SteamDB. In Frankrijk zijn borden als Shisheyu of Gautoz of Mynthos Draag bij aan de populariteit van het spel, met name dankzij Alle clips gemaakt door hun gemeenschappen, en deel het op Twitter. Veel netizens lachten erom en kochten het spel om eens goed te lachen met vrienden!

De holly wow-ontwikkelaars aangeven op Twitter is aan het zijn Ze waren ook verrast door het succes van hun spel. Succes dwingt hen om Duw het spel nog verderondanks het gebrek aan personele middelen.

hulst wauw : Hallo allemaal – we werden weggeblazen door het recente succes van Trombone Champ! Veel dank aan al onze fans! Onnodig te zeggen dat we, op basis van de afgelopen dagen, van plan zijn om het spel verder te ontwikkelen dan oorspronkelijk gepland. We moeten echter duidelijk maken dat Holy Wow in wezen een eenmanszaak is. En dit is niet onze hoofdtaak! We hebben fulltime banen (!!!) en we ontwikkelen dit spel ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen, dus het zal ons een paar weken kosten om ons leven op orde te brengen en het hoofd te bieden aan… de enorme vraag die door dit spel wordt gegenereerd! Even geduld, en nogmaals, bedankt voor je steun 🙏🙏🙏 ♥ ️ ♥ ️ ️

Trombone Champion: Wanneer hij een Guitar Hero maakt

de man achter het spel, Dan Fichetto, ontwerper achter Holly Wowlegt uit aan NBC News en CNN Business dat: Hij ontwikkelt videogames uit passieHet is een hobby voor hem. Hij speelt niet eens trombone! Bovendien was het ook ernstig Verrast door het daverende succes van zijn productie:

Ik ben natuurlijk heel blij en een beetje opgelucht. Ik wist niet zo goed hoe ik het spel moest ontvangen, want… het ziet er altijd verkeerd uit! (…) Ik dacht dat het grappig zou zijn om je voor te stellen dat iemand probeert een gigantische rubberen paperclip in en uit te schuiven om te passen bij deze gigantische zigzaglijnen die over het scherm vliegen. (…)

Ik was ook bang dat echte trombonisten zouden klagen over het onrealisme van de tromboneregelaars – ze lijken meer op een glijdende fluit dan op een trombone. (…)

Ik bouwde snel een prototype en mensen vonden het interessant, dus begon ik aan een volledige game te werken. Ik dacht dat het ongeveer zes maanden zou duren, maar het hele proces van begin tot eind duurde vier jaar (met veel starten en stoppen).

Eenvoudig principe, complexe precisie

Trombone Champion: Wanneer hij een Guitar Hero maakt

Trombone Champ volgt een eenvoudig principe. Net als Guitar Hero moet je doen Speel de juiste noten op het juiste moment. Het is echter niet Niet hier om op de juiste toets te klikkenJe hebt al de controle Toon vrijelijk noten, met behulp van de muis. moet daarom Verplaats de cursor in realtime, offset, zoek de juiste hoogte. Het is natuurlijk een beetje ingewikkeld, en Het spel is expres hard voor de nauwkeurigheid van je zetten. gevolgen: Geweldige klassiekers, meeslepende hymnes en liedjes op trombone.

Bovendien kunt u: Verschillende paperclips openen. Sommigen zullen geven elektrische atmosfeer Voor uw diensten hebben sommigen: Opzettelijk vreselijke bel, zoals de beroemde trombone die knoppen maakt. kinderachtig? Misschien, maar als het Amerikaanse volkslied zo klinkt, Het komische effect lijkt iedereen meteen te raken (om de … te zien Clip van Streamer Menthos hier)! vind daar Geluiden die je aan een fenomeen doen denken Waar online veel om gelachen wordt: shittyflute muziekultra low-profile covers van een bekend onderwerp, vooral gemaakt om je aan het lachen te maken.

Merk ook op dat Het spel geeft je wat vrijheid. zoals je kunt doen De bewegingen die je wilt Dat kan met de muis speel een willekeurige noot ! Dus, een Gratis modus beschikbaarlaat de Speel je eigen compositiesop voorwaarde dat je een bepaald talent hebt en een redelijk goede kennis van het spel.

Lees ook:

Trombone Champ werd op 16 september uitgebracht op Steam voor pc en is beschikbaar voor € 12,49. Het kan ook op Mac worden uitgebracht, aangezien de ontwikkelaars hebben aangegeven dat er een poort wordt overwogen.

De beste deals voor pc-gaming op dit moment

Leave a Comment