Er zijn meer penissen dan gezichten op internet

In het leven stel ik mezelf veel vragen, zoals “Waarom een ​​zak bananen?” , of “Waarom Francois Bayrou?” , het verschil is dat een zak bananen ergens voor wordt gebruikt, bewaar je sleutels bijvoorbeeld, terwijl, ga wat sleutels in François Bayrou steken, ik weet zeker dat hij protesteert: ‘Ja, mijn fysieke veiligheid’, ‘Ja, je nam me voor een gemakkelijke man’, “Ja, de autosleutels zijn meer dan het huis plus de hal van het gebouw en een medaille met het opschrift ‘Mijn opa’s sleutels’, dat is veel.”

Nou, met het begin van een column als deze, weten we dat we niet beginnen met inhoud van hoge kwaliteit, dat is de magie van Radio France, de diversiteit, er is de France Culture podcast op Emile Zola, de France Bleu special op de 3 groepsbreakup-evenement Cafés Gourmands, die elk hun carrière met rust laten onder het zelfstandig naamwoord “Een leugen zonder suiker”, “A deca anders zou ik niet slapen”, en voor de jongste van de groep, “Expresso”.

Er zijn ook Pasturio-records over penissen, ja, want deze lunch ga ik het hebben over penissen, maar beginnend met een artikel dat ik op France Inter heb gelezen, is dat prima. Inter wast de penis, dat wil zeggen, ze zetten het woord “penis” in de titel, dus we drukken, hoe dan ook meer dan als er “Rode biet” of “Dominique A’s wanhoop elegantie” staat. En in feite realiseren we ons dat ze erover nadenken door het in een gemeenschapsartikel over tijd te dumpen, en als resultaat raken we verveeld, terwijl penis, het is leuk. Nou, je moet gewoon alles zien wat jongens ermee doen, het kan een heel leven duren, we weten het alleen vandaag, maar in de tijd van Ex Libris gebruikte ze haar PPDA om de pagina’s van boeken te filmen. Om bij het onderwerp van de show te blijven, belde Maupassant hem op en vroeg aan elke voorbijganger: “Ken je Momo?” Nou, het was gênant.

Daar gaat de kern van het artikel over elektronisch knipperen, de neiging om op een ongewenste manier een afbeelding van je anatomie naar iemand te sturen, dus je ziet dit gebeuren, zelfs Lila, die zo onschuldig is als een eend die vrolijk kletst als hij ziet de Chinese kok hem naderen met een mes, zegt tegen zichzelf: “Moet er niet veel foto’s van de knieën zijn”, anders is het Bernard Pivot die een foto van hem door AirDrop naar al zijn buren stuurt met het schrijven ” En als het er 2 zijn, wat zet je er dan uiteindelijk op?”.

Een voorbeeld deze zomer, op een vlucht van een Southwest-luchtvaartmaatschappij, was iedereen daar, zittend, het bestaan ​​van God in twijfel trekkend, tegen zichzelf zeggend: “Als God bestaat en hij is alleen maar goed, hoe kunnen we dan uitleggen dat de voorgestelde film op dit vliegtuig Les Tuche is 4?” , wanneer alle telefoons ineens beginnen te trillen. En hier is een ongevraagde foto, gedeeld door AirDrop, van een passagier die dacht: “Ik heb een penis, maar misschien zijn er mensen die het niet weten. Ze weten het niet, op de leeftijd van 24 uur informatie, het is mijn plicht om hen op de hoogte te houden, wat zou een Pierre Lazarev of Joseph doen?” Kessel of Jordan de Luxe?”, en Pam stuurde een foto van de vogel Ja, ja, de enige vogel die op 35.000 voet vliegt.

Welnu, wanneer we foto’s delen via AirDrop, hebben we een miniatuur die verschijnt en je moet op accepteren drukken om de foto op ware grootte te ontvangen, maar de zeer ingelijste miniatuur is genoeg om te weten of het een foto van een kat is, zijn neef, of Zuzu’s vader-neef. In vliegtuigen spelen kinderen echter vaak met de telefoons van hun ouders, die hen vertellen: “Zolang je je mond houdt, doe wat je wilt, je kunt macramé doen met het haar van de dame voor je, de rook kraken, en we doen niet maakt niet uit.”

Dus we zijn het erover eens dat, wetende dat als Alain Duhamel in de leeftijd van 7 tot 107 in het vliegtuig zat, iedereen de foto zou zien, je cynisch moet zijn om de foto te sturen. En daar, vertelt Slate het verhaal, kreeg de piloot het ook, want hij maakte een aankondiging op de microfoon om te zeggen dat als hij er nog een had gekregen, zelfs van een wenkbrauw, of van een teen, of van de darmen in het geval van een psycho-moordenaar die zijn buurman zou hebben geopend met een bamboevork in het dienblad, draaide zich om. Nou, het model is een mens zoals de anderen, hij wil niet te laat komen, want hij heeft dingen te doen, zoals foto’s van zijn penis naar het hele vliegveld sturen, of foto’s van zijn penis naar de stad sturen, om de Damart-winkel, om Bruno Le Maire te ergeren die coltruien kwam kopen. Dit zijn mensen die een heel druk leven hebben, mijn advies, om je tijd te besteden en alles in de kleren te laten die ervoor zijn ontworpen.

De rest is om de video te beluisteren en te vinden!

Leave a Comment