Meer dan 300 NFT’s van Three Arrows Capital NFT-fonds overgedragen door vereffenaar naar nieuwe CryptoGlobe-portemonnee

Honderden non-fungible tokens (NFT’s) verzameld door Starry Night Capital zijn overgezet naar een nieuwe portemonnee. Le fonds NFT du fonds spéculatif crypto insolvable Three Arrows Capital (3AC) acheté les jetons in 2021. 3AC een déposé son bilan plus tôt cette année, après avoir été touché par l’effondrement de l’écosystème’me Terra et Follow. Nu zegt zijn vereffenaar, Teneo, dat de penningen in zijn handen komen.

Starry Night Capital Fund NFT-pool verplaatst naar veilig Gnosis-adres

Crypto-analysebedrijf Nansen onthulde op Twitter dat NFT’s van een premiumgroep die eigendom is van Starry Night Capital, waaronder Cryptopunks en andere waardevolle bedrijven, naar een nieuwe portemonnee verhuizen. Meer dan 300 tokens van de in totaal 400 NFT’s zijn overgezet naar het Gnosis Safe-account, een Ethereum-portemonnee met meerdere handtekeningen.

Starry Night Capital NFT is vorig jaar opgericht door crypto-hedgefonds Three Arrows Capital en NFT-verzamelaar onder het pseudoniem Vincent Van Dough. Hun oorspronkelijke doel was om ongeveer $ 100 miljoen in te zamelen om tokens te verwerven van populaire NFT-pools en grote artiesten.

– Reclame –

In een verklaring aangehaald door Bloomberg en Crypto Media, zei 3AC’s vereffenaar Teneo dat door samen te werken met Vincent Van Dough, “alle Starry Night Capital NFT’s die bekend zijn bij de VVD en die in ons bezit zijn of in het proces van overdracht zijn, zijn verantwoord.” ons.” Het bedrijf gaf aan geïnteresseerd te zijn om het te verkopen en zei dat het waarschijnlijk zou samenwerken met Vincent van Doe om toezicht te houden op de verkoop ervan.

NFT’s die nu worden overgedragen, omvatten Pepe the Frog NFT Genesis, dat op 5 oktober 2021 voor 1.000 ETH (ongeveer $ 3,5 miljoen) werd verkocht en Fidenza # 718, dat op 13 november 2021 voor ETH 240 (ongeveer $ 1,1 miljoen) werd verkocht, en verschillende Cryptoarts. Artist NFT’s XCOPY verkocht in december tussen $ 1,4 en $ 2,3 miljoen, en het Nude Portrait #7 Artificial Intelligence Framework #184 van Robbie Barrat werd verkocht voor $ 1,1 miljoen in ether.

Ook onder hen zijn een paar Cryptoadz – Cryptoadz #5634 (135 ETH) en Cryptoadz #54 (25 ETH) verkocht in oktober – Meridian #684 en Meridian #171 (respectievelijk 90 en 80 ETH), en verschillende Pudgy Penguins, waaronder Pudgy Penguin #6869, die op 8 januari 2022 voor 16,9 ETH werd verkocht, legde Nansen dinsdag uit in zijn tweets.

Volgens het bedrijf is de huidige waarde van zijn portefeuille 625 ETH (minder dan $ 840.000 op het moment van schrijven, een waardering die ver onder de verkoopwaarde ligt), gebaseerd op de 24-uurs gemiddelde prijs of de gemiddelde prijs over zeven dagen zonder een uitverkoop. Het is in de afgelopen 24 uur uitgevoerd. Het analysebedrijf gaf aan dat 89% van de NFT’s een lage liquiditeit heeft, met minder dan 35 verkopen in de afgelopen zeven dagen.

Three Arrows Capital kwam in de problemen na de ineenstorting van Terra UST en LUNA. Het fonds heeft miljoenen dollars geïnvesteerd in het Terra-ecosysteem en de oprichters, Su Zhu en Kyle Davies, geven de schuld aan blootstelling aan de crisis.

“Wat we ons niet realiseerden, was dat Luna in een paar dagen tijd tot nul kon dalen, en dat zou een industriële kredietcrisis veroorzaken die aanzienlijke druk zou uitoefenen op al onze illiquide posities”, zei Zhou in een interview. . Bloomberg in juli, terwijl hij toegaf dat het team misschien te veel van oprichter Terra Do Kwon hield.

3AC vroeg in juni faillissement aan. Het bedrijf is met liquidatie bedreigd na een rechterlijke uitspraak op de Britse Maagdeneilanden en een onderzoek door de financiële en gerechtelijke autoriteiten van Singapore. Teneo is door een rechtbank op de Britse Maagdeneilanden aangesteld om Three Arrows Capital te liquideren, en het Hooggerechtshof van Singapore heeft zijn verzoek om meer inzicht in de activa van 3AC ingewilligd.

Sleutelwoorden in dit verhaal

3AC, Rekening, Titel, Faillissement, Bezittingen, Collectie, Crypto Hedge Fund, Digital Holdings, Ether, Ethereum, Ethereum Wallet, Fonds, Fonds, Gnosis Safe, Vereffenaar, Beweging, NFT, NFT Fund, NFT, Non-fungible, Starry Night Capital, Teneo, Three Arrows Capital, Tokens, Transfer, Vincent Van Dough, Wallet

Verwacht u in de nabije toekomst NFT’s van Starry Night Capital Group te verkopen? Deel uw mening over het onderwerp in de opmerkingen hieronder.

5D400B11 D5DE 4922 B4F4 0F7229C37672

Lubomir Tasev

Lubomir Tasev is een technisch onderlegde journalist uit Oost-Europa die Hitchens graag citeert: “Schrijver zijn is wat ik ben, niet wat ik doe.” Naast crypto, blockchain en fintech zijn internationale politiek en economie andere inspiratiebronnen.

foto credits: Shutterstock, Pixabay, Wikicommons

vrijwaring: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Dit is geen direct aanbod of verzoek tot een aanbod om te kopen of verkopen, of een aanbeveling of goedkeuring van een product, dienst of bedrijf. Bitcoin.com geeft geen investerings-, belasting-, juridisch of boekhoudkundig advies. Noch het bedrijf, noch de auteur is aansprakelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op de inhoud, goederen of diensten die in dit artikel worden genoemd.

Leave a Comment