Metaverse alts, NFT’s en Dogecoin behoren tot de snelst groeiende cryptocurrency-groepen op eToro, terwijl Bitcoin de meest populaire blijft

• Bitcoin, Cardano en Ether blijven de meest aangehouden crypto-activa in het derde kwartaal.

• Decentraland (MANA) is het snelst groeiende crypto-activum in de afgelopen 12 maanden, met een toename van 437% in het aantal klanten dat het bezit.

Het snelst groeiende crypto-activum op het eToro-platform in de afgelopen 12 maanden, in termen van het aantal aangehouden klanten, is Decentraland (MANA), een stijging van 437%. Decentraland is een virtual reality blockchain-platform in het hart van de Metaverse-industrie. Op de tweede plaats stond Shiba (SHIB), het alternatief voor Dogecoin, met een stijging van 269%, terwijl NFT en gametechnologiemaker Enjin op de derde plaats eindigden, een stijging van 229%.

Simon Peters, Crypto Market Analyst bij eToro, merkte op: “De top crypto-activa die de afgelopen 12 maanden op het eToro-platform zijn gestegen, weerspiegelen de interesse in bepaalde belangrijke thema’s voor marktinvesteerders. De Metaverse is een belangrijk nieuw front geweest en dit wordt weerspiegeld hoewel de activamarkten Crypto de afgelopen maanden uitdagend was, zijn NFT’s en andere grote crypto-activa-infrastructuurprojecten ook goed vertegenwoordigd in de top 10 van ascendanten, wat wijst op echte interesse in enkele van de meest innovatieve projecten van het afgelopen jaar.

In de afgelopen drie maanden zijn de top 10 cryptocurrency-groepen op het eToro-platform stabiel gebleven, waarbij Bitcoin de eerste plaats innam, Cardano de tweede plaats en Ether de derde plaats. De open posities van Bitcoin zijn met 1,7% gestegen, terwijl Cardano met 1,2% is gedaald en Ether met 3,1% is gestegen. De grootste procentuele verliezer was Tron, een daling van 2,8%.

Jaar na jaar is de beweging zichtbaarder: zowel Decentraland als Shiba komen in de top tien dankzij een forse toename van het aantal vacatures.

Simon Peters voegde toe: “De 10 meest aangehouden cryptocurrency-groepen op het eToro-platform bleven in het derde kwartaal ongewijzigd. Deze stabiliteit weerspiegelt een moeilijke periode voor de markten, maar onderstreept ook de langetermijnstrategie voor het kopen en vasthouden van deze activa. , wat aangeeft dat ze voorbij de marktvolatiliteit op korte termijn hebben gekeken, bij het beleggen in een crypto-activum, zoals bij elke andere activaklasse, is tijd in de markt in plaats van markttiming van cruciaal belang om de beste langetermijnvooruitzichten voor vermogensgroei te bieden.

Over eToro
eToro is een multi-asset investeringsplatform waarmee individuen hun kennis en rijkdom kunnen vergroten door deel uit te maken van een wereldwijde gemeenschap van investeerders. eToro is in 2007 opgericht met als doel de wereldwijde markten te openen, zodat iedereen gemakkelijk en transparant kan handelen en beleggen. Tegenwoordig is eToro een wereldwijde gemeenschap van meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers die hun investeringsstrategieën delen; En iedereen kan de benadering nemen van degenen die het meeste succes hebben behaald. Dankzij de eenvoud van het platform kunnen gebruikers gemakkelijk activa kopen, houden en verkopen, hun portefeuille in realtime volgen en handelen wanneer ze maar willen.

eToro (Europe) Ltd biedt beleggen in cryptocurrency aan als een DASP, geregistreerd bij de AMF. Investeren in crypto-activa is erg volatiel. Geen consumentenbescherming.

eToro wordt in Europa gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission, in Australië door de Australian Securities and Investments Commission en in het Verenigd Koninkrijk door de Financial Conduct Authority. eToroX is opgericht in Gibraltar met nummer 116348 en haar statutaire zetel is 57/63 Line Wall Road, Gibraltar. De licentie voor Distributed Ledger Technology (DLT) is in december 2018 verleend door de Gibraltar Financial Services Commission (licentienummer FSC1333B).

Leave a Comment