De connected bewakingscamera van Xiaomi kost op Black Friday minder dan 30 euro

Xiaomi is een merk dat erg sterk is op verbonden objecten met veel referenties. Onder hen de Xiaomi Mi 360° Home Security Camera, een connected bewakingscamera voor nog geen €30 tijdens Black Friday!

Het merk Xiaomi is altijd een gokje wagen op Black Friday en de editie van 2022 is daarop geen uitzondering. Onder de interessante promoties is er de Xiaomi Mi 360 ° Home Security Camera die profiteert van een prijsdaling van 18%, aangezien deze van 34,90 naar slechts 28,49 € gaat op Amazon tijdens Black Friday.

Wat is de Xiaomi Mi 360 ° Home Security Camera?

  • CCTV in 1080p
  • Gemotoriseerde beveiligingscamera die 360 ​​graden kan draaien
  • Compatibiliteit met Google Assistent en Amazon Alexa

Het wordt meestal verkocht voor 34,90 euro, maar ter gelegenheid van Black Friday is het beschikbaar op Amazon voor 28,49 euro.

Als de in dit artikel genoemde aanbieding daarna niet meer beschikbaar is, kijk dan hieronder voor andere aanbiedingen van de Xiaomi Mi 360° Home Security Camera. De tabel wordt automatisch bijgewerkt.

Op afstand bedienbare bewakingscamera

Het hele punt van deze connected bewakingscamera is dat hij, zoals de naam al doet vermoeden, 360 graden kan draaien. Als je hem in het midden van de kamer plaatst, kun je in theorie zien wat er rondom gebeurt, ook al kan de camera verticaal maar 108 graden draaien. Dankzij zijn voet kan hij op een meubel, op een raam, maar ook op een muur of aan een plafond worden geplaatst. Wees gerust, hij is vrij compact met afmetingen van 10,8 x 7,5 x 7,5 cm en een gewicht van 350 gram.

Je kunt de kijkhoek verticaal en/of horizontaal wijzigen met de Xiaomi Home-app waarmee je dit connected object verbindt. Om veiligheidsredenen heeft deze versie een LED-indicator die aangeeft of de camera is geactiveerd: deze indicator kan handmatig worden gedeactiveerd. Er zijn ook infrarood-LED’s rond de sensor voor beter nachtzicht. Je kunt weergeven wat de camera ziet op een aangesloten object zoals de Nest Hub of Echo Show, omdat het compatibel is met Google Assistant en Amazon Alexa. Allen gebruiken alleen het geluid.

Om de opnames op te slaan, kun je een microSD-kaart gebruiken (niet meegeleverd), via een NAS-server gaan of de cloud van Xiaomi gebruiken. Voor de laatste is het een betaald abonnement, hoewel bij aankoop een proefperiode van zeven dagen wordt aangeboden.

De Xiaomi Mi 360° Home Security Camera maakt films in 1080p

De aangesloten bewakingscamera kan video’s opnemen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en ook in de nachtzichtmodus is Full HD-definitie beschikbaar. Je kunt de live-uitzending op elk moment op drie verschillende apparaten tegelijk bekijken met de Mi Home-app.

Daarnaast hebben we recht op bewegingsdetectie dankzij kunstmatige intelligentie die valse meldingen kan wegfilteren. Om hem aan te sluiten, wordt alleen een USB-kabel van ongeveer twee meter meegeleverd, en je moet niet vergeten de netadapter mee te nemen om hem van stroom te voorzien. Ook heeft de Xiaomi Mi Home Security Camera 360° een microfoon en speaker, dus we hebben recht op tweerichtingscommunicatie. We kunnen via de camera in de kamer praten, ook als we er niet zijn; Aan de andere kant kun je via de camera op afstand met iemand praten.

Om meer te weten te komen over deze verbonden bewakingscamera, nodigen we je uit om onze test van de Xiaomi Mi Home Security Camera 360 ° te lezen.

Black Friday 2022: mis de beste deals niet!

Black Friday is nog niet officieel begonnen, met de startdatum van het evenement op vrijdag 25 november, maar de meeste e-commerce verkopers zijn al begonnen met het delen van hun beste deals onder de tag Black Week, de naam die wordt gegeven aan de week voorafgaand aan Black Friday . Dit zijn de Black Friday-deals die al beschikbaar zijn bij Franse e-tailers.

Je kunt onze keuzes ook per onderwerp vinden:

Om ervoor te zorgen dat u nooit een goed evenementplan mist, volgen hier enkele reacties zodat u geen van de promoties mist die we aanbevelen:

  • Volg ons op ons Twitter-account @medewerker Alleen voor goede deals (vergeet niet de bel te activeren om meldingen in realtime te ontvangen).
  • Download de Frandroid-app (beschikbaar op iOS en Android) om meldingen uit de categorie “Goede deals” te activeren en zo in realtime nieuwe artikelen over Black Friday te ontvangen.
  • Abonneer u op onze Bons Plans-nieuwsbrief om ervoor te zorgen dat u aanbiedingen in preview ontvangt (niet meer dan 1 e-mail per dag, uitschrijven met 1 klik, geen verspreiding naar derden):

Om ons te volgen, nodigen we je uit om onze Android- en iOS-app te downloaden. U kunt onze artikelen en profielen lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.

Leave a Comment