Huawei dringt zichzelf op in de connected things-markt met de ultra-stijlvolle HUAWEI WATCH FIT 2

Huawei bevestigt opnieuw zijn toewijding om ondanks tegenspoed meer waarde te creëren voor klanten en de samenleving.

Huawei heeft zijn positie altijd behouden door een succesvolle strategie en een verzameling stijlvolle en unieke verbonden objecten die zijn uitgerust met functies die het leven gemakkelijker maken. Voor Huawei zag de omzet uit IoT en smart display in 2021 wereldwijd met meer dan 30% jaar-op-jaar stijgen.

voor 3De tiende In het kwartaal van 2021 leidde Huawei de wereldwijde verzending van smartwatches en polsbandjes. Eind 2021 had Huawei in totaal meer dan 100 miljoen IoT-apparaten verzonden. De HUAWEI Health-app biedt gebruikers uitgebreide gegevens, wetenschappelijke trainingsbegeleiding en gerichte diensten voor gezondheidsbeheer en heeft wereldwijd 83 miljoen maandelijkse actieve gebruikers aangetrokken. In totaal hebben de gezondheids- en fitnessproducten van Huawei meer dan 320 miljoen gebruikers wereldwijd bediend.

De lancering van de HUAWEI WATCH FIT 2 is weer een stap in de goede richting. Het ontwerp is vergelijkbaar met dat van de HUAWEI WATCH FIT, maar met meer verbeteringen. Het nieuwe horloge heeft een 1,74-inch HUAWEI FullView AMOLED-display. Gebruikers kunnen het horloge personaliseren met een breed scala aan bandjes en wijzerplaten.

HUAWEI HORLOGE PASVORM 2

De HUAWEI WATCH FIT 2 heeft een luidspreker en microfoon en ondersteunt de Bluetooth-oproepfunctie waarmee gebruikers oproepen kunnen aannemen of weigeren. Als gebruikers niet beschikbaar zijn om de telefoon op te nemen, kunnen ze snel reageren in de vorm van een sms met een enkele klik. Het antwoord kan worden aangepast in de HUAWEI Health-app, zodat gebruikers altijd online kunnen blijven en niets belangrijks hoeven te missen. Gebruikers kunnen ook snel reageren op berichten via instant messaging-applicaties met behulp van het horloge zelf.

Verbonden objecten hebben over het algemeen moeite om de batterij te sparen. Maar de HUAWEI WATCH FIT 2 heeft een batterijlevensduur van 10 dagen bij normaal gebruik en 7 dagen bij intensief gebruik. Bovendien stelt de snellaadtechnologie gebruikers in staat om het horloge 24 uur lang te gebruiken met een oplaadtijd van 5 minuten.

Bovendien onderscheidt de HUAWEI WATCH FIT 2 zich in het segment van slimme draagbare apparaten met zijn krachtige functies voor het volgen van gezondheid en fitness. De smartwatch houdt een reeks gezondheidsgegevens bij met behulp van Huawei TruSeen™ 5.0-hartslagbewakingstechnologie, die nauwkeurig BPM en bloedzuurstofverzadiging (SpO2) meet, en de mogelijkheid om hartslag en slaapgewoonten te volgen. Het slimme horloge kan de verschillende stadia van de slaap van elke nacht analyseren, een reeks slaapproblemen identificeren en oplossingen aandragen. Daarnaast heeft de Huawei Health-app nog een heleboel andere manieren om een ​​gezonde levensstijl te promoten. Gebruikers kunnen Healthy Living Management gebruiken om een ​​uniek gezondheidsplan te maken, inclusief dagelijkse stappen, waterinname, workouts en meer, waar de app hen elke dag aan herinnert en positieve feedback geeft om gebruikers een goed gevoel te geven over het handhaven van een gezonde levensstijl.

HUAWEI WATCH FIT 2 ondersteunt offline muziekweergave en stelt gebruikers in staat om tijdens het sporten rechtstreeks vanaf hun smartwatch naar muziek te luisteren. Gebruikers kunnen ook het afspelen van muziek beheren via mobiele apps en verschillende afspeellijsten koppelen aan verschillende sporten.

Het horloge ondersteunt 97 trainingsmodi, waaronder hardlopen, fietsen, krachttraining, dansen, balspelen, wintersporten enzovoort. Een geanimeerde fitnesstrainer voor 7 specifieke posities is ook inbegrepen, met gesproken instructies en gemakkelijk te volgen demonstraties – inclusief warming-ups en cool-downs – waardoor gebruikers hun trainingen naadloos in hun leven kunnen integreren en hun voortgang kunnen volgen terwijl ze bezig zijn. De Running Fitness Index (RAI) van Huawei kan de lengte, leeftijd, gewicht, fysieke conditie en hardloopervaring van de gebruiker analyseren om een ​​fitnessplan op te stellen.Training op professioneel niveau die zich continu aanpast aan de voortgang van de gebruiker.

De HUAWEI WATCH FIT Active Edition heeft het ontwerp van de vorige generatie in Sakura Pink, Blue Blue en Midnight Black; Terwijl de nieuwe klassieke versie van de HUAWEI WATCH FIT verkrijgbaar is in Nebula Grey en Moon White.

Dit horloge biedt u ook alle aanpassingsmogelijkheden die u maar wilt. Je kunt kiezen uit zachte siliconen (zwart en roze), comfortabele siliconen (blauw) of glad leer (wit en grijs), allemaal in verschillende kleuren en patronen.

Het zijn deze functies en aspecten van de HUAWEI WATCH FIT 2 die hem een ​​concurrentievoordeel geven ten opzichte van andere smartwatches.

Er zijn nog geen stemmen.