Deze slimme robot vervangt jou achter de bezem (-40%)

Een bestseller tijdens Singles’ Day, de Roborock S7 zal net zo populair zijn tijdens de Black Friday-periode. Sinds vanochtend kun je met de brutale aanbieding op deze premium robotstofzuiger 35% besparen op dit nieuwste model.

De Roborock S7 is een van de meest unieke en betaalbare robotstofzuigers in 2022. Hij biedt de perfecte balans tussen een betaalbare prijs en zeer hoogwaardige functies. Het is niet te vergelijken met een basismodel dat efficiëntie en nauwkeurigheid mist.

Bij de release een jaar geleden werd de Roborock S7 verkocht voor 549 euro. Sinds enkele maanden kunnen we ze niet op voorraad zien vanwege de zeer sterke vraag. Het merk is inmiddels bekend en heeft een loyale community. Voor Black Friday is het niet alleen beschikbaar, maar kun je het ook voor een lagere prijs kopen: 362 euro in plaats van 549 euro als je de code BFFR55 gebruikt.

Roborock S7 kopen

Om van deze korting te profiteren, moet je naar de website van AliExpress gaan. De wereldleider in e-commerce heeft vanmorgen besloten om zijn Black Friday-operatie te lanceren. Hij heeft een hechte band met veel fabrikanten uit Azië, waardoor hij zulke waanzinnige prijzen kan posten. Op Amazon is het product zo’n 50 euro duurder terwijl Black Friday in volle gang is.

Als je besluit de Roborock S7 op AliExpress te kopen, krijg je alle gemakken van een actieve online dealer in Frankrijk. Inclusief productgarantie, gratis en snelle levering vanuit een Frans magazijn en zelfs herroepingsrecht. Het wettelijke minimum is 14 dagen waarin je kunt retourneren en een onvoorwaardelijke terugbetaling krijgt.

Zeer nauwkeurige en efficiënte stofzuiger

Een inferieure robotstofzuiger zal stof niet goed verwijderen of je verliest delen van de structuur. De Roborock S7 valt niet in deze categorie en is veel unieker. Ook heeft hij twee compartimenten in zijn ronde robot: een ruimte om af te stoffen en een waterbak om te dweilen.

Met behulp van een radarsysteem kan het verschillende oppervlakken detecteren en ervoor kiezen om in plaats daarvan de rubberen borstel of zuigmond te gebruiken. Met die laatste kan hij minimaal 3.000 keer per minuut drukken om vuil te verwijderen. Hetzelfde geldt voor de rubberen borstel die dankzij zijn structuur niet wordt gestoord door bijvoorbeeld haren.

Aan alles aan deze stofzuiger is gedacht om in de loop van de tijd zo efficiënt mogelijk te zijn. U kunt de Roborock S7-arcade in uw huis op elk moment bedienen of bedienen via de mobiele app (aangezien deze is verbonden met wifi). Indien nodig activeer je hem ook direct op het product via een discrete knop bovenaan. Merk op dat dit model ook spraakgestuurd is via bijvoorbeeld Alexa.

Hoe werkt de robot? Het wordt geleverd met een oplaadstation waar het ook wordt opgeborgen. Als hij een baan af is, gaat hij direct terug naar de juiste plek. Om ongeveer 3 uur in volledige autonomie mee te gaan, heeft het een kunstmatig intelligentiesysteem waarmee het zijn traject kan optimaliseren. Aan de hand van mapping en geregistreerde items kan hij zo de schoonmaaktijd optimaliseren.

Roborock S7 kopen

Black Friday gaat via AliExpress

Terwijl de meest actieve verkopers in Frankrijk afgelopen vrijdag besloten om met Black Friday te beginnen, begint AliExpress daar pas op donderdag mee. Hij concentreert zich liever op de vier cruciale dagen van de operatie om Franse klanten grote besparingen te bieden. Dit is met name het geval bij de Roborock S7, wat naar onze mening echt een van de beste producten is.

Uiteraard kunt u er dan voor kiezen om tegen een meerprijs bijvoorbeeld een stortplaats toe te voegen. Hierdoor kun je tot twee maanden zonder hem te legen. Anders moet je eraan denken om het water- en stofreservoir ongeveer elke twee weken te legen. Gezien de tijdsbesparing die het u zou moeten besparen, is dat echter geen probleem.

Als je een kieskeurige fijnproever bent die een nauwkeurige robotstofzuiger verwacht, is de Roborock S7 perfect. Met zijn vermogen om af te vegen en af ​​te stoffen, heb je een product dat goed werkt in elk huis en op elk oppervlak. In feite is de robot zeer nauwkeurig en zal hij nooit een fout maken over het type modus dat hij zal gebruiken.

Wat zeker is, is dat AliExpress je verwent voor Black Friday. Voor deze prijs draait de Roborock S7 uiteraard op volle toeren. Er zijn absoluut geen e-commerce concurrenten die de prijs van een Aziatische e-commerce site kunnen evenaren. De laatste heeft zo’n sterke onderhandelingspositie met Roborock dat het in staat is om de laagste prijzen te krijgen – zonder ooit met verlies te verkopen.

Om van Roborock S7 te genieten, vindt u het hier:

Roborock S7 kopen

Leave a Comment