Dreame Z10 Pro Black Friday promo: zelfontladende robotstofzuiger

Dreame Z10 Pro is een nieuw model robotstofzuiger met zelflozend station. Profiteer van de uitzonderlijke korting van € 80 om het tijdens Black Friday tegen een gereduceerde prijs te kopen. We leggen uit hoe u kunt profiteren van deze beperkte aanbieding!

Dreame Z10 Pro Robotstofzuiger en dweil: de beste deal van Black Friday!

De fabrikant Dreame, die al enkele jaren tussenbeide komt op het gebied van slim schoonmaken, heeft besloten om u de beste promotie aan te bieden Zwarte vrijdag. Sterker nog, de Dreame Z10 Pro Robotstofzuiger heeft grote voordelen afkortingspeciaal voor Black Friday-week. De Dreame Z10 Pro Robotstofzuiger heeft een hoge zuigkracht, waardoor hij zowel tapijt als harde vloeren kan reinigen en wassen.

Vanwege de prestaties en kwaliteit moet u een groot budget plannen om het te kunnen betalen. Maar dankzij Black Friday zal dat niet meer het geval zijn. U bespaart dus waarschijnlijk geld dankzij deze stofzuiger Niet duur. niet nodig promotiecode hiervan te profiteren Show, Want hij is flitsverkoop. Dit model wordt geleverd met een eenrichtings zelflossend dockingstation. beste prijs. Je hebt het ook niet nodig coupon Van afkorting om de aankoop te doen.

Zie ook: Roborock S7 Promo + Dump Station

Dreame Z10 Pro: geavanceerde dweilrobot met zelfstofzuiging

De Dream Z10 Pro robotstofzuiger Het is een huishoudelijk apparaat dat de vorm heeft van een tablet. Het is bedoeld om u te helpen het interieur van uw huis schoon te maken. dit is Robot Het absorbeert niet alleen stof en haren, maar ook dierenharen, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs de badkamer is. De Dream Z10 Pro robotstofzuiger Het beschikt over de nieuwste technologie waarmee het zijn missie zelfstandig kan uitvoeren zonder menselijke tussenkomst. Opgemerkt moet worden dat deze robot stil blijft tijdens het uitvoeren van zijn taak. In alle opzichten a Robot Op het hoogste niveau met uitstekende specificaties.

Robotstofzuiger met automatisch zuigstation voor legen

Dreame Z10 Pro biedt simpelweg de beste huidige technologie die beschikbaar is in robotstofzuigers. Alleen bestand is niet toegestaan Krachtige en stille zuigkrachtmaar het is ook een dweilrobot met dweil Watertank en de geïntegreerde dweil.

Bovendien komt het met automatisch losstation. Je hoeft dus niet eens de stofbak te legen. Als hij klaar is met opruimen, gaat hij alleen naar huis om zichzelf te zoeken Stof wordt volledig onafhankelijk in het station geleegd !

Dreame Z10 Pro: een dweilrobot met een zelfstofzuigend station

Robot met hoge zuigkracht

De robot zwabber Hij heeft een hoge zuigkracht waardoor hij effectief kan reinigen door tegelijkertijd te stofzuigen en te wassen. De Z10 pro In 4 verschillende niveaus van aanpassing van de zuigsnelheid: 4kpa / 1.8kpa / 1.2kpa / 0.8kpa. Hij heeft een stofreservoir van 400 ml en een waterreservoir van 150 ml. Het kan de zuigkracht en waterverdeling aanpassen terwijl het batterijniveau wordt gecontroleerd.

De robot kan leegte en obstakels detecteren

Dreame Z10 Pro: een slimme robotstofzuiger

De robot vacuümzwabber, Het kan dankzij kunstmatige intelligentie weten of het bijna ten einde is of dat er een obstakel voor staat. Met deze functie kan hij zich efficiënt verplaatsen en trappen vermijden. Evenzo kan hij voorzichtig rond stoelen, tafels en grote voorwerpen bewegen. Na het voltooien van de taak, dit Robot Hij keert kalm terug naar zijn basis. Het keert ook terug naar zijn basis wanneer bacteriën worden ontladen tijdens een reinigingsroutine. Daarna keert het terug om zijn missie te voltooien nadat het is opgeladen.

Een slimme, verbonden robot

Dreame Z10 Pro: een aangesloten robotstofzuiger

Als je een goede stofzuiger nodig hebt, Drama Z10 Het is de ideale stofzuiger voor jou. Het apparaat verdient de naam voorhoedeOmdat het je leven makkelijker maakt. met de Z10 pro robotstofzuigerJe hoeft niet op te staan ​​om het te spelen. hij is verbonden met uw smartphone Het kan ook luid worden tegengekomen axela of google home. Je kunt dus lekker op je stoel blijven zitten om de robotstofzuiger te starten. Ook is het mogelijk om tv te kijken of te chatten en je foto te plaatsen Robot bij het lopen. U kunt de afstandsbediening dus gebruiken om hem in krappe ruimtes te sturen.

Zie ook: Tineco A10 Hero Black Friday Promo

Profiteer tijdens Black Friday van de beste robotstofzuiger acties

Black Friday geeft je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot zeer genereuze en aantrekkelijke aanbiedingen. Er zullen geweldige promoties beschikbaar zijn, vooral op de Dreame Z10 Pro dweil- en stofzuigermodellen. Profiteer nu van deze unieke kans!

officieel Zwarte vrijdag Op vrijdag 24 november 2022. Opgemerkt moet worden dat u de hele week de tijd heeft om van deze aanbiedingen te profiteren, daar praten we meer over Black Friday-week. Black Friday-week is een geweldige kans om een ​​robotstofzuiger binnen te krijgen beste prijs. Je hebt de mogelijkheid om optimaal te genieten promoties geld sparen. Dit is een kans om van te genieten Goed plan Eigenaar worden van een stofzuiger Niet duur.

Dat is waar kortingen De hele week tot en met Cyber ​​Monday. Als u echter wilt kopen robot zwabber, Het wordt aanbevolen om zo snel mogelijk te kiezen. Sterker nog, artikelen met betere promoties zijn zeer snel niet meer beschikbaar. Er is er misschien niet een voor iedereen. Haast je dus om je aankoop af te ronden Dream Z10 Pro robotstofzuiger en profiteer ervan Bijzonderheden exclusief.

Redenen om de Dreame Z10 Pro robotstofzuiger in de aanbieding te kopen tijdens Black Friday 2022

65 dagen lang hoef je je geen zorgen te maken over schoonmaken

De Z10 Pro-robotstofzuiger wordt geleverd met een grote stofzak van 4 liter die tot 65 dagen achter elkaar kan werken. Dit vermindert de noodzaak om puin op te ruimen. De stofzak is geseald, eenvoudig te vervangen en komt niet in aanraking met vuil of stof. Het biedt gebruikers meer comfort en gemak.

4000 Pa sterke zuigkracht en 150 minuten batterijduur

Dreame Z10Pro robotstofzuiger heeft de sterkste zuigkracht van 4000Pa, waarmee hij vuil gemakkelijk van de vloer kan verwijderen. Er kunnen vier zuigmodi worden geselecteerd op basis van de hoeveelheid vuil, en er kan 150 minuten continu worden schoongemaakt om grote oppervlakken in één keer schoon te maken.

Dreame z10 pro robotstofzuiger

LiDAR-navigatie en 3D-obstakelvermijding

Met LiDAR-navigatie en andere geavanceerde kaartmogelijkheden biedt het de meest efficiënte gebruikerservaring bij het plannen van routes; Met 3D-laserlijntechnologie om obstakels te vermijden, worden botsingen verminderd en worden uw meubels en stofzuiger beschermd.

2-in-1 stofzuiger en schrobzuigmachine

De Z10 Pro robotstofzuiger is uitgerust met een station met een stofreservoir van 400 ml en een elektrisch waterreservoir van 150 ml met drie instelbare watervolumes, nauwkeurige niveauregeling en effectieve vlekverwijdering.

Slimme app voor spraakbesturing

Met de APP-afstandsbediening kunt u de zuigkracht wijzigen, het beperkte gebied instellen, het gebied schoonmaken, enz. Wanneer de robot is verbonden met Alexa, reageert hij onmiddellijk op spraakopdrachten en maakt Dreame Z10Pro het schoonmaken gemakkelijker voor u.

Alle accessoires zijn inbegrepen en er zit 24 maanden garantie op.

Zijborstel *1 Hoofdborstel *1 (geïnstalleerd in de robot), stofbakfilter *1 (geïnstalleerd in de robot), waterreservoir *1 + wasbare doek *1 Oplaadstandaard (stofbak) *1 Handleiding *1 Beknopte handleiding * 1, dustbag* 2. Weet dat Dreame je 24 maanden garantie biedt, plus reparaties en advies.

Leave a Comment