Mercusys maakt Wi-Fi 6 voor iedereen toegankelijk met efficiënte en voordelige combinaties

Verbinding Draadloze Het is alomtegenwoordig in ons interieur. De verschijning van verbonden objecten Er is zoveel mee te doen en een aantal verbonden apparaten binnen Startpagina Het groeit continu. Helaas, de Wi-Fi-netwerken Aangeboden door fondsexploitanten snel beperkt. Sterker nog, de internetbox staat nooit centraal in huis en dus optimaal verspreid, ongeacht in welke kamer je je bevindt. Hierbij wordt geen rekening gehouden met het grote aantal aangesloten apparaten wat al snel tot congestiepunten leidt.

Dan komen we de oude demonen uit het verleden tegen, lage snelheden, uitvallers en, het ergste van alles, laadtijden! Gelukkig luistert de markt naar de consument en hebben veel merken zich gemeld Wi-Fi-groepen (netwerk) om een ​​netwerk te bieden Sterke wifiHeel snel en efficiënt, waar je ook bent thuis. Ja, maar de prijzen voor deze kits, zeker zeer solide, zijn zeer (zeer) zeer budgettair. De Wi-Fi 6E eero-kit kan bijvoorbeeld voor € 839 gaan en de Netgear Orbi Wi-Fi 6-kit voor € 849 voor een vergelijkbare dekking. 500 m2.

Mercusys: Eindelijk is krachtige en efficiënte Wi-Fi 6 toegankelijk in het verbonden huis

Mercose Het is een weinig bekend (nog) merk dat biedt Wi-Fi-kits Die direct concurreren met de grote bedrijven in de markt, maar dan met prijzen betaalbaarder. Ter vergelijking, een groep Mercusys AX3000 wifi 6 meshwegens dekking 650 m2, het equivalent van de twee bovengenoemde tags, wordt alleen verkocht voor 189 euro, en nog beter, momenteel op Black Friday is de prijs van de set slechts 149 euro! Een ander zuiniger pakket laat je zeggen Zeg maar dag tegen overvolle wifi Van het Internetfonds voor slechts 79 euro.

in praktijk, Mercusys Wi-Fi-kits Verbinding toestaan Meer dan 150 apparaten tegelijkertijd Elk heeft een stabiele overdrachtssnelheid en lage latentie, Het maakt niet uit waar ze in huis zijn. Dus geen bezuinigingen meer met betrekking tot uw wifi-repeaters, u kunt van het ene punt naar het andere gaan met volledige transparantie zonder enige onderbreking, er zal geen netwerkverandering of -verlies zijn.

De Mercusys AX3000-reeks wordt momenteel getest in het domo-lab – © domo-blog

De units beheren apparaten transparant voor de gebruiker die maar één netwerk in het hele huis ziet. Automatisch is het altijd de terminal met het beste signaal die het overneemt, terwijl bij de klassieke box het netwerk zwakker wordt naarmate je er verder vandaan gaat.

Met Mercusys Groups hebben we toegang tot Hoge kwaliteit wifi door het hele huisZonder de bank te breken! We testen momenteel een reeks van het merk en de eerste feedback die ik kan geven is zeer overtuigend. Ik zal u binnenkort een volledige test van de oplossing geven, maar ik moedig u ten zeerste aan om er gebruik van te maken Black Friday-aanbiedingen Om de Wi-Fi van uw internetontvanger uit te schakelen en te vervangen door Een echte krachtige, economische wifi-oplossing !

Black Friday-aanbiedingen voor Mercusys-collecties

Mercusys AC1300 Whole Home Mesh WiFi-systeem, 2 Gigabit-poorten, dekking tot 260㎡, …

Mercusys AC1300 Whole Home Mesh WiFi-systeem, 2 Gigabit-poorten, tot 260° dekking, verbinding tot 100 apparaten, Halo H30G (2-pack)

55,55 euro

69,81 euro

in de winkel

28 nieuw aan 55,55 euro

Laatst bijgewerkt op 22 november 2022 13:46

Mercusys WiFi Mesh AC 1900Mbps Whole Home WiFi-systeem – WiFi-dekking 550㎡, 3 …

Mercusys WiFi Mesh AC 1900 Mbps WiFi-systeem voor het hele huis - 550㎡ WiFi-dekking, 3 Gigabit Ethernet-poorten, naadloze roaming, ouderlijk toezicht, beamforming, Halo H50G (3 stuks)

79,90 euro

94,99 euro

in de winkel

23 nieuw aan 79,90 euro

Laatst bijgewerkt op 22 november 2022 13:46

Mercusys WiFi Mesh AC 1900Mbps Whole Home WiFi-systeem – WiFi-dekking 350㎡, 3 …

Mercusys WiFi Mesh AC 1900 Mbps WiFi-systeem voor het hele huis - 350㎡ WiFi-dekking, 3 Gigabit Ethernet-poorten, naadloze roaming, ouderlijk toezicht, beamforming, Halo H50G (2-pack)

82,65 euro

85,01 euro

in de winkel

25 nieuw aan 79,62 euro

Laatst bijgewerkt op 22 november 2022 13:46

MERCUSYS AX3000 WiFi 6 Mesh, Dekking tot 650 m², Verbind tot 150 apparaten, Kanalen …

MERCUSYS AX3000 WiFi 6 Mesh, tot 650 m² dekking, verbinding tot 150 apparaten, 160 MHz kanalen, 3 Gigabit Ethernet-poorten, dual-band wifi, eenvoudige app-bediening, Aura H80X (3-pack)

149,90 euro

189,99 euro

in de winkel

Laatst bijgewerkt op 22 november 2022 13:46

Leave a Comment