Stofzuiger van hoge kwaliteit

Elk jaar keert Black Friday terug om u veel kansen te bieden. De editie van 2022 zal daarop geen uitzondering zijn, zeker niet met de Neato Robotics D10-promotie, de allernieuwste robotstofzuiger die altijd indruk maakt op zijn gebruikers.

Neato Robotics D10 robotstofzuiger: de beste Black Friday 2022 actie!

Essentiële apparatuur voor alle schoonmaak- en/of huisonderhoud, debezem Het is een van de grootste investeringen van elk gezin. Mocht je dit product willen kopen, maak dan gebruik van de Black Friday week om een ​​goed plan te maken. Inderdaad, tijdens dit evenement promo Niet te missen, enShow in verband met dit Product type profiteren van een afkorting Belangrijk bij grote merken. Kom en geniet hiervan Neato Robotics D10 Black Friday 2022-upgrade Om je huis mee uit te rusten Hi-tech stofzuiger In staat om van elk routinematig schoonmaakklusje een waar genoegen te maken.

Andere Black Friday 2022-deals voor vacuümrobots van het premiummerk Neato Robotics.

Wees echter voorzichtig om snel te handelen, want het is tijdens Black Friday-week 2022De Neato Robotics D10 robotstofzuiger is alleen verkrijgbaar in flitsverkoop naar mij beste prijs. Dus niks coupon Geen van beide promotiecode Het is niet nodig om hiervan te profiteren Goed plan Neato en koop je huishoudelijke apparaten Niet duur. Noteer die gebeurtenis promo Het gaat officieel van start op 25 november 2022.

Introductie van de Neato Robotics D10: de slimme robotstofzuiger

Neato D10 is de meest geavanceerde robotstofzuiger ontworpen door het Duitse robotmerk. Het is ook het meest geavanceerde toestel van de laatste drie modellen die het bedrijf presenteerde, waaronder de Neato D8 en D9.

Neato Robotics D10 Technische specificaties

De Neato Robotics D10 robotstofzuiger is het nieuwste apparaat. Met een D-vormige handgreep die is ontworpen om hoekige ruimtes aan te kunnen, heeft hij een batterijduur waardoor hij 150 minuten kan werken zonder dat hij hoeft te worden aangesloten. De stofzuiger bevat ook een echt HEPA-filter, waardoor hij tot 99% van de stofdeeltjes kan opvangen. Het is ook uitgerust met LaserSmartTM LIDARAls het om robottechnologie gaat, is het de beste.

Neto Robotics d10 premium robotstofzuiger

Let er daarnaast op dat de Neato Robotics D10 is uitgerust met een krachtige borstel met een lengte van 28 cm en een stofopvangbak heeft met een inhoud van 700 ml. Door zijn capaciteit is de laatste ook de grootste op de markt. Met de Neato Robotics D10 haal je een krachtig huishoudapparaat in huis, dat de prestaties die je van een stofzuiger mag verwachten combineert met de efficiëntie van een robot.

Hoe werkt de Neato Robotics D10 vanuit een praktisch perspectief

Neato D10 is een slimme robotstofzuiger waarmee u op elk type vloer kunt genieten van een perfecte reiniging. Of het nu gaat om tegels, parket of zelfs tapijt, dit apparaat doordringt alle ruimtes om een ​​volledige stofverwijdering te garanderen. Het heeft maximaal drie reinigingsmodi. Enerzijds heb je de Eco-modus die garant staat voor regelmatig onderhoud, en anderzijds de Turbo-modus en diepere reiniging, gebruikt om een ​​intensieve en volledige reiniging uit te voeren.

netteo robots d10 robots stofzuiger kaarten

Naast deze geweldige functies is de Neato D10 robotstofzuiger uitgerust met een AI zelfopladend apparaat. Wanneer het oplaadniveau van de batterij een bepaalde drempel bereikt, keert het apparaat automatisch terug naar zijn basisstation om op te laden. Zodra de batterij vol is, gaat de Neato Robotics D10 verder waar u was gebleven. Bovendien wordt het apparaat via de deeltjessensor automatisch geactiveerd wanneer het de minste rommel op de vloer van het huis detecteert.

Nifty Robotics d10 slimme navigatierobotstofzuiger

Gebruikersrecensies voor de Neato Robotics D10

De meeste Neato D10-robotstofzuigerrecensies zijn positief. Zoals beloofd door de fabrikant, is dit huishoudapparaat echt in staat om de lucht te zuiveren van allergenen, zodat u vrij kunt ademen. Bij slim gebruik kan de oplaadtijd oplopen tot 300 minuten. Sommige gebruikers klagen echter over het ietwat luidruchtige aspect.

Profiteer tijdens Black Friday van de beste robotstofzuiger acties!

Andere Black Friday-deals voor vacuümrobots zijn van het premiummerk Neato Robotics.

Neato Robotics D10: hier is waarom u er dol op zult zijn!

Het is de krachtigste stofzuiger in de branche

60% meer vermogen dan D3 en D5 en een echt HEPA-filter dat tot 99,97% van de allergenen plus 0,3 mm stofdeeltjes opvangt.

Uniek ontwerp

De D-vorm zorgt voor een groter filteroppervlak zonder aan zuigkracht in te boeten.En de Neato D10 heeft een indrukwekkende batterijduur van 300 minuten. De Neato D10 is ontworpen om maar liefst 300 minuten mee te gaan. Als uw apparaat echter meer tijd nodig heeft om te wassen, kan het terugkeren naar het Slimline-laadstation om snel op te laden en vervolgens verdergaan waar u was gebleven om het schoonmaken te voltooien.

3 opties om uit te kiezen

Verbeter de levensduur en prestaties van de batterij door de Eco-modus van de D10 te gebruiken voor routinematige reiniging, de Turbo-modus om extra stroom te besparen of de Max-modus voor plaatsen die een grondige reiniging vereisen, zoals badkamers en tapijten.

De geheel nieuwe Helix Multi-Surface Brush

Het unieke ontwerp vermindert het poetsgeluid met tot wel 50%* op harde oppervlakken. Ze zijn bedreven in het verwijderen van vuil en stof van alle oppervlakken.

Word steeds beter met de tijd

Technologie evolueert in de loop van de tijd, en dat geldt ook voor uw bot. Daarom sturen we regelmatig software-updates om nieuwe functies via de cloud toe te voegen en de levensduur van uw bot te verlengen.

Geweldige Black Friday-actie!

De Zwarte vrijdag het gebeurde promo Essentieel waarmee veel gezinnen zichzelf kunnen uitrusten door er gebruik van te maken kortingen uitzonderlijk. Dit jaar, Eid promoties Het gaat officieel van start op 25 november 2022 en dit is meer kans dan ooit om te kopen robotstofzuiger naar mij beste prijs. tijdens de Black Friday-week Dat strekt zich uit tot de volgende maandag, die Cyber ​​​​Monday is, deze Product type Echt verkocht Niet duur Met verschillende merken die deelnemen aan het evenement. Als u echter wilt profiteren van Aanbiedingen En de goede plannenWinkel zo snel mogelijk. Let daar op Grote kortingen tot huishoudelijk apparaat binnen zijn flitsverkoop. Of het nu online of in de winkel is, u wordt niet gevraagd of promotiecodeGeen van beide coupon.

Leave a Comment