Wereldwijde markttrends en prognoses voor IoT-diensten en -oplossingen voor 2022-2027 met belangrijke spelers – Amazon, Bosch, General Electric, Huawei Technologies, Intel en Microsoft – ResearchAndMarkets.com

Dublin- (werkende draad) – Het rapport “Global Internet of Things Solutions and Services Market: Trends and Forecast (2022-2027)” is toegevoegd aan Van ResearchAndMarkets.com Show.

Het rapport geeft een overzicht van de wereldwijde Internet of Things Services en Solutions-markt en analyseert markttrends. Met 2021 als basisjaar geeft het rapport geschatte marktgegevens voor de periode 2022 tot 2027.

IoT helpt bij het automatiseren van industriële toepassingen door het op afstand bedienen van machines, preventief onderhoud van apparatuur, gezondheidsbewaking op afstand, voorraadbeheer, omgevingsbewaking, videobewaking, verbonden transport, real-time melding en productkwaliteitsbeheer mogelijk te maken. IoT-oplossingen en -services helpen bedrijven bij het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen om de productiviteit, winstgevendheid en het gebruik van hulpbronnen te verbeteren.

Het Internet of Things (IoT) verwijst naar een computer die de fysieke en virtuele wereld met elkaar verbindt. Deze apparaten vergemakkelijken gegevensoverdracht en communicatie zonder menselijke tussenkomst. IoT-oplossingen combineren computerapparatuur, digitale machines en slimme objecten met geïntegreerde hardware, software en andere technologieën om de communicatie, gegevensverzameling, overdracht en uitwisseling tussen slimme apparaten te ondersteunen.

IoT Services brengt alle diensten samen die nodig zijn om alle IoT-oplossingen te plannen, ontwerpen, implementeren, installeren en gebruiken. De acceptatie van IoT helpt bedrijven waardevolle inzichten te verzamelen om end-to-end operaties te verbeteren en te upgraden en innovatie te stimuleren.

IoT-oplossingen en -services helpen organisaties bij het hervormen en adopteren van innovatieve bedrijfsmodellen en het implementeren van automatisering en digitalisering. Ze bieden zakelijke flexibiliteit en schaalbaarheid. Door organisaties te laten kiezen uit pay-as-you-go, mid-cycle abonnementen en opties voor het overstappen op het einde van de maand, stellen IoT-oplossingen en -services organisaties in staat zich aan te passen aan de behoeften van de markt. IoT helpt bedrijven ook om potentiële problemen sneller te voorspellen, verbindingsproblemen op te lossen, de toeleveringsketen te optimaliseren en real-time apparaatstatistieken te verbeteren.

IoT-oplossingen omvatten software waarmee gebruikers gegevens kunnen gebruiken die via IoT-apparaten zijn verzameld. Dient als oplossingspunt om data van één of meerdere sensoren te verzamelen om inzicht te krijgen in de bedrijfsvoering en activiteiten. IoT-services bieden ondersteuning voor de implementatie, certificering en veilige communicatie van IoT-technologie voor gegevensverzameling en -analyse. Dit zal u helpen bij het vinden van een commercieel probleem voor het ongeluk in het IoT-netwerk, het bepalen van de plaatsing van de donatie-inzameling, de overweging van het materiaal, de planning van het donnian-centrum, de behandeling van donnees en de planning van de donnees-mijnbouw .

De COVID-19-pandemie veroorzaakte een groeispurt van digitale technologieën en sindsdien is het internet der dingen belangrijker geworden als medium voor dagelijkse activiteiten. Mobiele applicaties op basis van het Internet of Things hebben het mogelijk gemaakt om de evolutie en de oorsprong van de epidemie te volgen en te traceren. Kunstmatige intelligentie (AI) -technologieën zijn overgenomen door levenswetenschappers en onderzoekers in de gezondheidszorg die vaccins ontwikkelen.

De COVID-19-pandemie heeft het gebruik van medische robots voor temperatuurmeting, kamerdesinfectie en medicijndistributie doen toenemen. Op IoT gebaseerde apparaten voor bewaking op afstand hebben zorgverleners geholpen de toestand van de patiënt te bewaken, raadplegingen te geven en de vaccinatiestatus bij te houden, terwijl ze assisteren bij andere zorggerelateerde taken.

Verbonden diagnose- en beeldvormingsapparatuur in combinatie met sensoren en slimme beacons hebben het mogelijk gemaakt om real-time monitoring en voorspellend onderhoud te leveren. In de detailhandel hebben IoT-oplossingen en -diensten contactloze bezorging in de winkel, contactloze betalingen, voorraadbeheer, gebruik van data-inzichten en gepersonaliseerde aanbiedingen voor klanten mogelijk gemaakt.

De omzetprognoses voor de periode worden uitgesplitst op basis van aanbod, implementatie, bedrijfsgrootte, bedrijfstakken en regio’s. Het rapport richt zich ook op de belangrijkste drijvende trends en uitdagingen die van invloed zijn op de markt. Het rapport wordt afgesloten met gedetailleerde profielen van de belangrijkste wereldwijde IoT-oplossingen en -dienstenbedrijven op de markt. De studie van IoT-oplossingen en -diensten omvat de industriële kant van de markt en omvat niet de consumenten-IoT.

Bedrijfsprofielen van grote spelers in de industrie, waaronder Amazon.com Inc. Bosch GmbH, General Electric, Huawei Technologies Co. Ltd. en Intel Corp. en Microsoft Corporation.

Het rapport omvat

 • Analyses van wereldwijde markttrends, met historische marktomzetgegevens tot 2021, schattingen tot 2022 en samengestelde jaarlijkse groeiprognoses tot 2027

 • Het benadrukt het groeipotentieel in de wereldwijde Internet of Things Services en Solutions-markt en interessegebieden om deze markt in verschillende segmenten en subsegmenten te voorspellen

 • Real-world IoT-services en -oplossingen schatting van de marktomvang, omzetprognose en bijbehorende marktaandeelanalyse per component, implementatie, bedrijfsgrootte, applicatie en geografische regio

 • Diepgaande informatie (feiten en cijfers) over marktkansen, drijfveren en uitdagingen, technologische vooruitgang, industriële waardeketen en de impact van COVID-19 op de markt

 • Overzicht van de recente industriestructuur, concurrentieaspecten van elk productsegment, belangrijke groeistrategieën en analyse van de bedrijfswaardeaandelen op basis van de segmentomzet

 • Bijgewerkte informatie over grote fusies en overnames, overeenkomsten, samenwerkingen en productlanceringen in de wereldwijde markt voor Internet of Things-diensten en -diensten

 • Beoordeling van belangrijke octrooiverleningen en intellectuele eigendomsaspecten van de markt voor IoT-diensten en -oplossingen

Belangrijkste behandelde onderwerpen:

Hoofdstuk 1 Introductie

1.1 Presentatie

1.2 De doelen en doelstellingen van het onderzoek

1.3 Redenen om dit onderzoek te doen

1.4 Reikwijdte van het rapport

Hoofdstuk 2 samenvatting en highlights

Hoofdstuk 3 Marktoverzicht en technologische achtergrond

3.1 Overzicht

3.2 Evolutie van Internet of Things-oplossingen en -diensten

3.3 Waardeketenanalyse

3.4 Porters vijfkrachtenanalyse

3.5 Impact van Covid-19 op de markt

3.6 Impact van de Russisch-Oekraïense oorlog op de markt

Hoofdstuk 4 Marktdynamiek

4.1 Marktdynamiek

4.1.1 Chauffeurs

4.1.2 Beperkingen

4.1.3 Kansen

4.1.4 Uitdagingen

Hoofdstuk 5 Marktverdeling per aanbod

5.1 Presentatie

5.2 Internet of Things-oplossingen

5.2.1 Apparaatbeheer

5.2.2 Gegevensbeheer

5.2.3 Applicatiebeheer

5.2.4 Netwerkbeheer

5.2.5 Slimme bewaking

5.3 Internet of Things-diensten

5.3.1 Professionele diensten

5.3.2 Beheerde services

Hoofdstuk 6 Marktcrash door verspreiding

6.1 Overzicht

6.2 Wolk

6.3 Op de website

Hoofdstuk 7 Marktverdeling naar organisatiegrootte

7.1 Overzicht

7.2 Grote bedrijven

7.3 Kleine en middelgrote ondernemingen

7.3.1 Procesverbetering

7.3.2 Voorspellend onderhoud

7.3.3 Klantenbeheer

7.3.4 Realtime monitoring

Hoofdstuk 8 Marktverdeling per bedrijfstak

8.1 Overzicht

8.2 Fabricage

8.2.1 Gerelateerde producten

8.2.2 Verbonden generatie

8.2.3 Toeleveringsketen

8.2.4 Voorspellend onderhoud

8.3 Motorvoertuigen en transport

8.3.1 Vlootbeheer en informatietechnologie

8.3.2 Verbonden auto’s

8.3.3 Voertuigonderhoudssysteem

8.4 Energie en nutsvoorzieningen

8.5 Gezondheidszorg

8.5.1 Gezondheidsbewaking op afstand

8.5.2 Slim ziekenhuis

8.5.3 Traceren van medische activa

8.5.4 Beheer van gezondheidspersoneel

8.6 Detailhandel

8.6.1 Faciliteitenbeheer en analyse van consumentengedrag

8.6.2 Toeleveringsketen

8.6.3 Slimme planken

8.6.4 Intelligent digitaal display

8.6.5 Slimme verkoopautomaten

8.7 Olie en gas

8.7.1 Bewaak apparatuur in realtime

8.7.2 Veiligheid van werknemers

8.7.3 Voorspellend onderhoud

8.8 Landbouw

8.8.1 Precisielandbouw

8.8.2 Veehouderij

8.8.3 Routering en navigatie

8.9 Infrastructuur bouwen

8.9.1 Beveiliging en toezicht

8.9.2 Faciliteitenbeheer

8.9.3 Domotica

8.10 anders

Hoofdstuk 9 Marktverdeling per regio

9.1 Overzicht

9.2 Noord-Amerika

9.2.1 Verenigde Staten

9.2.2 Canada

9.3 Europa

9.3.1 Verenigd Koninkrijk

9.3.2 Duitsland

9.3.3 Frankrijk

9.3.4 Italië

9.3.5 Rest van Europa

9.4 Azië en de Stille Oceaan

9.4.1 China

9.4.2 Japan

9.4.3 Indië

9.4.4 Zuid-Korea

9.4.5 Rest van Azië en de Stille Oceaan

9,5 rest van de wereld

9.5.1 Zuid-Amerika

9.5.2 Midden-Oosten en Afrika

Hoofdstuk 10 Het competitieve landschap

10.1 grootste bedrijven

10.2 Strategische analyse

10.2.1 Productinnovaties

10.2.2 Partnerschappen en overnames

Hoofdstuk 11 Zakelijke functies

 • Iris

 • Amazon Web Services Inc. (Amazon.Com Inc.)

 • Anderson Corporation

 • Arm Ltd.

 • Bosch.Io GmbH (Bosch Gmbh)

 • Cisco Systems Corporation

 • Helder mes

 • G Digitaal (General Electric)

 • Huawei Technologies Co., Ltd.

 • ibm

 • Intel Corp.

 • Microsoft Corporation.

 • Oracle Corporation

 • Oxajel

 • Ptc.

 • SA-software

 • Somatosoft

Ga voor meer informatie over dit rapport naar https://www.researchandmarkets.com/r/4rfe6o

Leave a Comment