ARCHOS: Ossia onthult allereerste oplaadbare ARCHOS-beveiligingscamera en draadloze “Universal Base (TM)” Cota(R) op CES 2023 – 01/05/2023 om 17:00

Parijs, 5 januari 2023


Ossia’s Cota® Real Wireless Power™ is geïntegreerd in de basis van de white label stroomontvanger die kan worden gebruikt om vele soorten IoT-apparaten van stroom te voorzien, zoals de ARCHOS draadloze camera. Het zal worden gepresenteerd in het Las Vegas Convention Center tijdens de Consumer Electronics Show, 5-8 januari 2023.


Ossia Inc. aangekondigd , het bedrijf achter FCC-gecertificeerde Cota® Real Wireless Power™ – de gepatenteerde technologie die op afstand directe stroom levert zonder dat er een zichtlijn nodig is – heeft vandaag de lancering aangekondigd van de Cota Universal Base, die ook zal dienen als basis voor videocamera’s, ARCHOS, en kunnen white-labeled zijn en werken met vele soorten elektronische apparaten. Deze wereldwijde draadloze basis, de eerste in zijn soort, wordt van 5 tot 8 januari gepresenteerd op CES 2023 in Las Vegas.

Om fabrikanten te helpen sneller op de markt te komen, heeft Ossia bedrijven, zoals ARCHOS, geholpen om Cota-compatibele producten te creëren op basis van gepatenteerde, FCC-goedgekeurde Cota-technologie om draadloze producten te ontwikkelen voor een naadloze overgang. en opties. Naast Cota Universal Base zijn er voorbeelden van Cota Power Table, Cota Asset Tracker en Cota Powerhouse.


“Cota is uniek omdat het automatisch draadloos stroom veilig en betrouwbaar door de lucht stuurt, zelfs met mensen in de kamer of onderweg”, zegt Doug Stovall, CEO van Ossia. “Ossia werkt samen met bedrijven om Cota-technologie in licentie te geven en snelle integraties uit te voeren, zoals deze, wat helpt om de time-to-market te versnellen. De Cota Universal Base is de go-to voor organisaties die het snoer op sokkels, oplaadoppervlakken en adapters willen doorknippen tot echte draadloze kracht.


Met Cota Real Wireless Power ingebouwd in de apparaten en de nieuwe Cota Universal Base hebben mensen de vrijheid om op te laden waar ze ook zijn en zijn ze niet gebonden aan een stopcontact. Snoerloze apparaten resulteren in minder elektrische snoeren en stopcontacten, lagere bouwkosten, verbeterde veiligheid voor werknemers en thuis, minder afhankelijkheid van batterijen en grenzeloos gemak en efficiëntie.


De ARCHOS Cota Wireless Power draadloze beveiligingscamera, die gebruikmaakt van de Cota Universal Base, werd geëerd met een CES 2023-prijs in de categorie Smart Home. Dit is Ossia’s zesde CES Innovation Award.


“ARCHOS is een toonaangevend bedrijf en we zijn er trots op dat ze Ossia hebben gekozen als hun leverancier van draadloze energietechnologie. De ARCHOS Cota Wireless Power-beveiligingscamera is niet alleen de eerste draadloze camera op de markt, maar ook het eerste commercieel verkrijgbare externe apparaat voor consumenten, aldus Hatem Zein, oprichter, president en CTO van Ossia. “Voor bedrijven die hebben gewacht om de sprong te maken totdat iemand anders met succes lanceert, is dit het juiste moment. Fast-forward apparaatfabrikanten zien de voordelen van Cota en zoeken uit hoe snel ze hun draadloze producten op de markt kunnen brengen… en aan klanten .”


Om Cota Real Wireless Power te ervaren, ontmoet Ossia op Venetian Expo Center Booth #51526 op CES in het Las Vegas Convention Center.

communicatie :

Louic Poirier –

ARCHOS CEO – [email protected]


Over ARCHOS

ARCHOS, een expert in mobiele oplossingen, zorgt met zijn dochteronderneming Logic Instrument voortdurend voor een revolutie in deze markt, zowel in de consumentenelektronicasector als in het B-to-B-segment. Zo was het Franse merk in 2009 de eerste die Google Android-tablets introduceerde. Vandaag ontwerpt en democratiseert ARCHOS producten met een hoge innovatiewaarde, en in 2021 creëert het de MedTech-divisie, Medical Devices Venture, die verschillende opkomende bedrijven zal samenbrengen. Met een hoofdkantoor in Frankrijk en kantoren in Europa en Azië, profileert ARCHOS zich als een belangrijke pan-Europese speler, genoteerd op de Euronext Growth Paris-markt, ISIN-code: FR0000182479. www.archos.com


Deze publicatie bevat de service “🔒 Actusnews SECURITY MASTER”.


De belangrijkste beveiligingssleutel:

mGluZ8WYaW + VnHKalsdpbGFjbpmx2GdmmbIlZRuZJfKmGxonZdmmZuYZnBonmVu

Om deze sleutel te controleren:

https://www.security-master-key.com.Ongestructureerde informatie:


Volledig en origineel persbericht in pdf-formaat:

https://www.actusnews.com/news/77908-pr_-ossia-archos-ces_jan-2023-fr.pdf

© Copyright Actusnews Draad

Ontvang aankomende bedrijfspersberichten gratis via e-mail door u aan te melden op www.actusnews.com

Leave a Comment