Emirates News Agency – Moro Hub organiseert het forum ‘Promoting a Sustainable Digital Society’

Dubai, 23 januari 2023 (WAM) – Moro Hub, aangesloten bij de digitale tak van Dubai Electricity and Water Authority (Digital DEWA), organiseerde een forum over “Promoting a Sustainable Digital Society” en benadrukte het belang van duurzame digitale transformatie. .

Het forum, dat werd gehouden in het InterContinental Dubai Festival City, was gericht op de private en publieke sector die de nieuwste technologieën en toepassingen benutten om innovatieve digitale ervaringen te bieden om hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Het forum werd geopend door Mohamed Bin Suleiman, CEO van Moro Hub, gevolgd door een verhelderende presentatie door Samah Al-Hajri, directeur Coöperaties en Strategische Reserves bij het Ministerie van Economie, over duurzaamheid in het digitale tijdperk.

Digitale leiders van de Moro Hub, toonaangevende technologie-experts, bedrijfsleiders en belanghebbenden uit verschillende sectoren in de VAE kwamen bijeen op het forum om de trends te verkennen die de nieuwe digitale realiteit vormgeven. Sean Patrick O’Brien, Head of Utilities and Healthcare bij SAP, en Sharif Ghalib, Head of Industries and Value Consulting, spraken respectievelijk over de volgende generatie van de Metaverse, “MEGAVERSE” en zijn toekomst in sectorbestuur en duurzaam bedrijfsbeheer in een tijd van economische uitdagingen. Josef Musolino, Strategic Client Advisor, en Grozdana Maric, Head of Fraud and Security Intelligence bij SAS, bespreken “Digitalization Analytics”. Bert Vanakken, Managing Director, WMW, benadrukte het belang van het Internet of Things (IoT) – de onmisbare link naar duurzaamheid, en Sujit Nair, Director of Digital and Cloud Services bij Moro Hub, sprak over groene en clouddiensten voor het datacenter , terwijl Mohammed Al Malik, directeur van Moro Hub Cyber ​​Defense Services, waardevolle inzichten geeft in cybersecurity in het digitale tijdperk.

Het forum organiseerde ook een paneldiscussie onder leiding van Osama Butt, Director, Deloitte Consulting, Middle East, met digitale leiders van de Roads and Transport Authority, Dubai Health Authority, ENOC, Dubai Islamic Bank, Dell Technologies en Huawei, die bespraken hoe organisaties kunnen lood. Duurzame transformatie in de nieuwe digitale economie.

“Het bouwen van een digital-first bedrijf en het runnen van een duurzaam digitaal bedrijf zijn onderling afhankelijk en worden niet alleen bereikt door massale investeringen in de nieuwste technologie. Er zijn veel kritieke factoren en noodzakelijke stappen die moeten worden overwogen voor een organisatie die overweegt deze verandering door te voeren. De meest belangrijk is om de basispijlers te begrijpen van het bedrijf waarin ze actief zijn. “Kan de strategie aansturen, de juiste innovatiemodellen ontwerpen, het juiste ecosysteem voor samenwerking ontwerpen en de technologieën identificeren die het beste passen bij de bedrijfsstrategie. Het Forum heeft ernaar gestreefd deze innovatie te ontwerpen modellen die bedrijven kunnen helpen duurzaamheid in hun digitale strategie in te bedden.”

Het forum bevatte diepgaande gesprekken en inzichten tussen CIO’s, CIO’s, CEO’s, Chief Application Architects en anderen over de sociale, economische en ecologische impact van slimme steden van de toekomst, groene datacenters en clouddiensten, het beveiligen van informatie en operationele activa in de digitale tijdperk, enz.

“De afgelopen twee jaar hebben bedrijven over de hele wereld een versnelling van de digitale transformatie gezien. Deze versnelling heeft geleid tot een verschuiving in bedrijfsmodellen van traditionele digitale transformatie naar een duurzame, digital-first benadering. Of het nu gaat om het bouwen van innovatieve en flexibele bedrijfssystemen , het verbeteren van de klantervaring of het transformeren van bedrijven, realiseert ze zich dat instellingen tegenwoordig geloven dat de toekomst ligt in het transformeren van digitale transformatie in duurzaam digitaal bedrijfsbeheer. We zijn verheugd dat dit forum de knapste koppen in staat stelde elkaar te ontmoeten en deskundige inzichten en de weg vooruit voor een schone digitale toekomst,” voegde Benslimane eraan toe.

Onder leiding van sponsorpartners SAP, Dell, SAS, Huawei en Fortinet was het forum een ​​revolutionair platform voor netwerken, het bespreken van best practices en het bepalen van nieuwe trends en standaarden.

franse wam

http://wam.ae/en/details/1395303121603

Leave a Comment